Când spui costum de baie, gândul te duce imediat pe o plajă însorită, la malul mării, în plină vară. Dar a trecut demult vremea când se folosea costumul de baie doar în concediu sau vacanța de vară la mare. Acum avem ocazia să-l purtăm în fiecare zi a anului. Dacă în plină iarnă nu putem pleca într-o țară caldă la plajă, cu siguranță putem profita de o baie într-o piscină închisă chiar în orașul nostru. Chiar dacă afară plouă sau sunt -15 grade, ne putem bucura de caldura unui SPA.

Căzut în dizgrație multă vreme, costumul de baie întreg este în mare vogă anul acesta. De preferat mai ales la o piscină închisă sau într-un centru SPA, unde nu te bronzezi cu zeci de dungi, vara aceasta e în tendințe și pe litoral. Sunt o mulțime de modele și culori, pentru toate gusturile și formele corpului, deci cu siguranță ai de unde alege, dacă vrei să fii cool și să întorci capete la mare sau la piscină.

Costumul sportiv. Noutatea acestei verii e costumul de baie întreg de tip sportiv, ajuns din piscinele olimpice direct pe plajă. Caracterizat prin bretele late și comode, încrucișate pe spate, perfect pentru fetele înalte, dar și pentru cine are forme mai generoase.

Costumul fără bretele. Este un must-have în 2019, deoarece permite să avem un bronz omogen, lăsând umerii complet goi. Modelele din care putem alege sunt multe: cu centură în talie, decupate în față și lateral, cu decolteu amplu pe spate.

Costumul cu susținere metalică. Perfect pentru cine are nevoie de o susținere mai mare a sânilor sau pentru cele care sunt obișnuite cu costumele din două piese și vor să simtă siguranța unui sutien, chiar și la costumul întreg.

Costumul modelator. Un costum întreg care te ajută să ascunzi micile imperfecțiuni ale corpului, datorită căptușelii cu un efect modelator.

Costumul asimetric cu bretea pe un umăr. Este unul dintre modelele cele mai tinerești, de cele mai multe ori având decupaje pe laterale, funde, volănașe,detalii florale.

Costumul cu decolteul în V. Este perfect pentru femeile care vor să fie senzuale. De obicei, modelele au decolteu profund și generos și poate fi găsit în multe variante și culori.

Costumul cu șnururi. Anul acesta șnururile sunt peste tot:în față, în spate, pe laterale. Dau un aspect sexy și elegant.

Costumul cu decolteul pătrat. Am văzut decolteul pătrat la orice, de la rochii, la tricouri. Acum e și la costumul de baie întreg, elegant și perfect în orice culoare și poate fi purtat chiar și după plajă, cu o fustă cu talie înaltă sau cu pantaloni scurți.

Costumul negru. Cele mai în vogă costume de baie negre sunt cele negre, deoarece sunt foarte elegante. Cu tăieturi, cu aplicații, asimetrice, pe un singur umăr, indiferent de model, sunt unice, elegante și pline de mister și … subțiază.

Costumul cu dungi și pois. Mereu la modă, clasicele dungi și pois sunt prezente și pe costumele de baie. Dungile, specific marinărești, perfecte pentru a lungi silueta dacă sunt verticale. Modelele pois sunt foarte feminine.

Costumul animal print. Imprimeurile animal print sunt în trend și pe costumele de baie, mai ales în varianta colorată. Cu siguranță nu vei trece neobservată într-un costum cu imprimeu leopard colorat.

Costumul neon. Neonul este la modă și anul acesta, nu doar pentru imbrăcăminte, dar și pentru încălțăminte. Nu fac excepție nici costumele de baie, care sunt printre cele mai trendy din această vară.

 

Intră acum pe Haine de Schimb pentru a verifica ce costume de baie întregi sunt disponibile pentru schimb sau publică un anunț dacă ai un costum de baie nou pe care nu-l porți.