DESPRE NOI

Ai o rochie, un costum de carnaval, o pereche de pantofi sau orice alt articol vestimentar sau accesoriu pe care nu-l mai porţi şi n-ai cui să-l vinzi sau să-l dăruieşti? Atunci aici e locul potrivit pentru tine, locul în care poţi alege orice articol vestimentar sau accesoriu de pe acest site, dând la schimb ceva din garderoba ta, de o valoare aproximativă.

Roxalba Marketing SRL a conceput site-ul “hainedeschimb.ro” cu un număr mare de categorii, incluse in cele 6 secțiuni ( Articole Femei, Articole Bărbați, Articole Copii, Costume Carnaval, Costume Populare, Articole Bebeluși), dorind să vină în întâmpinarea a cât mai multor cerinţe ale utilizatorilor noştri.

ARTICOLE FEMEI– Femeia, numită pe bună dreptate și sexul frumos, a fost din cele mai vechi timpuri preocupată de cum arată, de aspectul fizic, de ingrijirea părului, a pielii, a unghiilor si nu in ultimul rând de vestimentație. Femeia vrea să fie frumoasă și unică in orice împrejurare. Poate că din acest motiv, s-a născut dorința de a purta la diversele evenimente din viața ei, ținute deosebite, pe care le imbracă doar o singură dată, ca mai apoi să sfârșească in dulap, nemaifiind purtate la un alt eveniment.

Din această dorință, s-a născut și ideea site-ului hainedeschimb.ro , în special pentru a putea schimba cu alte femei, rochii de seară purtate doar o singură dată, putând astfel economisi banii pentru achiziționarea unei noi rochii sau ținute elegante necesare următorului eveniment.

Pe lângă rochii de seară, în această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi diverse articole pentru femei: rochii de mireasă, rochii vintage, rochii de zi, haine pentru gravide, imbrăcăminte casual, încălțăminte și accesorii.

ARTICOLE BĂRBAȚI– Dacă teoretic un bărbat pare că are nevoie de mai puține articole vestimentare in garderobă și poate purta același costum la mai multe evenimente, în practică, bărbatul zilelor noastre este la fel de preocupat de aspectul său, precum femeia. Bărbatul modern iși reînnoiește in fiecare sezon garderoba, achiziționează articole noi pentru diverse ocazii, ținute cât mai variate pentru serviciu, haine și încălțăminte pentru sala de sport, haine pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau costume elegante pentru ceremonii.

Dacă ai articole de vestimentație bărbătești noi  sau în stare bună, pe care nu le mai porți, acum ai posibilitatea să le schimbi cu altele pe hainedeschimb.ro. În această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi articole pentru bărbați: costume și fracuri pentru ocazii, imbrăcăminte și încălțăminte casual, precum și accesorii.

ARTICOLE COPII– Copiii cresc repede, se observă de la o lună la alta cât de mult se înalță, iar hainele le rămân mici. De cele mai multe ori, au încălțăminte sau haine noi, pe care nu reușesc să le poarte nici măcar o singură dată fiindcă le sunt deja mici. Știm că prețul articolelor pentru copii este unul destul de ridicat comparativ cu timpul lor de purtare, astfel am venit în întâmpinarea părinților care au îmbrăcăminte și încălțăminte în stare bună, care ar putea fi schimbate cu altele de mărimi mai mari.

În această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi articole pentru copii: îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

COSTUME CARNAVAL- În ultimii ani, pe lângă carnaval, se organizează tot mai multe petreceri tematice, atât în rândurile copiilor, cât şi în cele ale adulţilor. Fie că sunt la şcoală, într-un club sau o petrecere la birou, putem evada în lumea poveştilor şi a personajelor preferate. Indiferent de locaţie sau de perioada anului, deghizările sunt apreciate întotdeauna atât de copii, cât şi de părinţi. Un costum de carnaval de cele mai multe ori îl purtăm doar o singură dată, iar după aceea nu mai avem ce face cu el. Site-ul hainedeschimb.ro este soluția.

În această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi pentru schimb costume de carnaval, de la personaje de film sau desene animate, până la personaje clasice.

COSTUME POPULARE– Costumele populare sunt din ce in ce mai căutate și apreciate. În această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi ii tradiționale cusute manual sau stilizate, fuste, cape, rochii și multe alte articole cu motive tradiționale românești din diverse zone ale țării.

ARTICOLE BEBELUȘI– Articolele pentru bebeluși și mame sunt alte obiecte care se folosesc puțin sau chiar deloc. Multe din ele sunt cumpărate înainte de nașterea copilului sau primite cadou de la rude și prieteni. Pe hainedeschimb.ro poți schimba articole pe care nu le mai folosești cu cele necesare.

În această secțiune poți adăuga anunțuri sau găsi pentru schimb articole pentru camera bebelușilor, cărucioare, premergătoare, scaune pentru mașină, aparate de supraveghere și multe altele.