Informații pentru utilizarea corectă a site-ului:

ADĂUGĂ ANUNȚ

Selectează secțiunea corespunzătoare produsului şi completează formularul următor:

Titlu– alege un titlu reprezentativ

Descriere– descrie produsul cât mai detaliat, mai ales dacă sunt particularităţi care nu se văd în poze (Ex. Materialul, culoarea dacă în poze apare diferită faţă de culoarea adevărată, lungimea, mărimea etc.)

Poze– adăugă poze cât mai clare şi focusate, astfel încât produsul să fie bine vizibil şi cât mai aproape de realitate.
-poti adăuga un maxim de 5 poze.
-asigură-te că fundalul este deschis la culoare ( Ex. Un perete alb, bej, galben, roz pal), pozele sunt făcute de la o distanţă potrivită pentru a se vedea produsul în întregime, dar nu foarte de departe, din faţă, din spate şi eventual dacă sunt detalii care trebuie mărite, într-o poză separată.
-anunțurile produselor noi trebuie să conţină obligatoriu o poză cu eticheta cât mai vizibilă.

Video– pentru o mai bună părere despre produs poţi încărca şi un video.

Locația– adaugă locația (județul, orașul).

Contact– adaugă datele tale de contact (Nume, adresa, telefon, e-mail)

Informații produs– adaugă toate informațiile despre produs: Culoare, Stare, Preț, Marcă, Material, Categorie, Mărime.

 

CUM FUNCŢIONEAZĂ SCHIMBUL

-După ce produsul tău a fost încărcat, eşti liber să alegi orice produs doreşti din cele existente pe site, din aceeaşi categorie de preţ. De exemplu dacă ai o rochie de 250 Lei, poţi alege o altă rochie sau orice altceva din categoria de preţ 200-300 Lei.
-Cand te-ai decis asupra produsului pe care îl doreşti, îl blochezi pentru tine ( Click pe Vreau produsul, iar apoi bifează prima opțiune Sunteți sigur că doriți produsul?, completează datele de contact și click pe trimiteți informația).
-In acel moment, utilizatorul de la care ai ales produsul, primeşte o notificare prin e-mail cu adresa ta, iar în termen de 72 de ore are obligaţia de a-l expedia.
-Totodată se deschide serviciul de mesagerie între tine şi utilizatorul de la care ai ales produsul, pentru a putea comunica despre data şi modalitatea expedierii.
-Transportul va fi achitat de către destinatar, în momentul primirii coletului.
-Pentru ca schimbul să fie echitabil, în momentul în care alegi un produs, contul tău se va bloca pentru o nouă alegere, până când un articol de-al tău din aceeaşi categorie de preţ va fi ales de către un alt utilizator.
-Poti face câte schimburi doreşti în perioada abonamentului ales. Cu cât ai mai multe produse publicate, cu atât îţi cresc şansele de a avea mai multe produse alese, iar contul tău nu va sta mult timp blocat (sau chiar deloc), astfel încât să ai acces la o nouă alegere imediat sau în scurt timp.
-Valabilitatea unui anunţ pe site este cea specificată în abonamentul ales. Dacă abonamentul tău expiră şi nu continui imediat plata pentru luna următoare, toate anunţurile tale vor rămâne în contul tău, dar nu vor fi publice până în momentul plății unui nou abonament.

MODALITATEA DE PLATĂ

-Din momentul înregistrării pe site ai o perioadă de 7 zile gratuit, pentru publicarea unui anunţ.
-Dupa cele 7 zile de gratuitate poţi opta pentru unul din cele 4 abonamente, pentru care vei primi factura prin e-mail.
-Promovarea oricărui anunţ pe perioada nelimitată 7 Lei/anunţ
– Plata se poate efectua direct cu cardul sau prin trasfer bancar

Cont bancă  Cod IBAN: RO45BTRLRONCRT0476713301

Pentru a vedea toate Pachetele de plată click aici